Mutlular Grup Et Entegre Tesisi

Yıllardır hizmetini verdiğimiz Gönen’den Türkiye’ye en taze eti en iyi şekilde halkımızla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 

İşler Nasıl Yürüyor

Mutlular Grup Et Entegre Tesisinde

Meşhur Gönen Eti

Gönen eti Tüm Türkiye’de meşhurdur. Bunu herkes bilir. Peki neden? Bu etin bu kadar leziz olmasının sebebi ne? Gelin size anlatalım. Gönen çeltik üretiminde Türkiye’nin 1 numarası olduğu gibi hayvancılıkta da lider konumdadır. Balıkesir’in bu şirin ilçesi hiçbir zaman yüzölçümü kadar küçük olmamıştır. Çünkü bu ilçenin içerisindeki her vatandaş işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışır. 

Tam Kontrol

Gelen hayvanlar uzman veteriner hekimler tarafından tüm
kontrolleri yapılmadan kesim işlemine alınmaz. Sağlık her zaman birinci
önceliğimizdir ve kestiğimiz her hayvanın sağlıklı olmasını isteriz. Her şey
yolunda ise kesim işlemlerine geçiyoruz. İşlemlerin sonuna kadar et hiçbir
şekilde yere değmez. Tüm işlemler askıda gerçekleşir.




Kaliteli Et

Çiftçiler hayvanlarını korur ve en kaliteli yemlerle besler. Ancak iş hiçbir zaman büyükbaş ya da küçükbaş hayvan sahibi olmakla bitmez. İnsanların kaliteli eti yemesi için mezbaneler, kesimhaneler yada günümüzdeki modern adıyla et entegre tesisleri imdada yetişir.

Dinlendirme ve Ayırma İşlemleri

Kesim işleminden sonra deri yüzme aşamasına geçiyoruz. Sonrasında sakatatların ayrılması ve kar kaslarının ayrılması süreçlerini tamamlıyoruz. İşkembelerini ayırıyoruz. Ciğerlerini sakatadhane bölümüne aktarıyoruz. Hayvanlar kesildikten sonra dinlendirme işlemlerine tabi tutuluyor. Çünkü bu bir zorunluluk ve etin lezzetli olmasının birinci sebeplerinden biridir. 

Resmi Olmayanlar Dışarı

Bizlerde Mutlular Grup Et Entegre Tesisimizde hizmetinizdeyiz. Tesisimize menşei ve pasaportu olan tüm hayvanları vatandaşlarımız getirebilir. Çünkü bu tesisin birinci amacı vatandaşlarımızın problemlerini çözüme kavuşturmaktır. Resmi olmayan hiçbir hayvanı işleme almayız. Kendi çiftliklerimizde yetiştirdiğimiz hayvanlarımızın kesimlerini de burada yapıyoruz. 

Gönen'den Türkiye'ye

Esnafa ve tüm işletmelere kesim hizmeti verdiğimiz tesisimizde etler tartılıp soğuk dinlendirme odalarına geçiriliyor. Buzhane derecemiz -4 ve -6 derece arasındadır. Türkiye’nin her tarafına sevkiyatımız vardır. Sevkiyatlar +4 derecede soğutulmuş frigo frik araçlarla yola çıkıyor. Lezzet kapılarınıza Mutlular Grup kalitesiyle gelir. Bizim için güven her şeydir. 

Kendi Çiftiğimizde Var

Kendi Çiftilğimizde titizlikle baktığımız hayvanlarımızı da Gönen ve Türkiye’yle buluşturuyoruz.